fbpx
 

Kozmetika

Elhivatott mestere vagyok a szakmámnak, ma sem választanék mást. Szeretem a kozmetika hangulatát. Nagyon érdekel a bőr biokémiai működése. Kezdettől fogva az foglalkoztatott a legjobban, hogyan lehet egy adott bőrproblémát a leghatékonyabban, a kozmetika legkorszerűbb technológiáival megoldani, és hogyan lehet magas szintre emelni a szolgáltatásokat. Az évek során az anti aging vált a kozmetikán belül a fő profilommá. Igazi ``élménykezelések`` ezek, ha chill-re vágysz, minden adott lesz. Illat, zene, nyugalom, a bőrőd és lelked is újjászületik. Azt hiszem ez egy kapcsolati rendszer egyébként is.

Belico

A Belicoban megtaláltam mindent,  amit egy kozmetikumtól elvártam. Natúrkozmetikum, nem tartalmaz parabéneket, ásványi olajakat, szilikon származékokat, színezéket, szintetikus illatanyagokat, állati eredetű anyagokat. Egy szóval TISZTA, és ezért jó érzés dolgozni vele. Arról nem beszélve, hogy a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legkorszerűbb nanotechnológiával készült hatóanyagokat tartalmazza.

A vendégek rendszeresen rácsodálkoznak a kezelés végén, hogy mennyire telt, hidratált lett a bőrük, hát ez a BELICO érzés!

Személyre szóló szolgáltatás híve vagyok, ezért nem végzek párhuzamos kezeléseket. Időt és kellő figyelmet szánok valamennyi vendégemre, és a bőr diagnózisa után személyre szabott kezelési protokollt készítek.

Több mint tíz éve foglalkozom folyamatosan kozmetikus tanulók gyakorlati képzésével is. Fontos számomra a szakmai alázat, a tudásvágy felébresztése, az igényesség fejlesztése a leendő kozmetikusokban. Jó látni, hogy a csetlő – botló, a kozmetikában magukat idegennek érző tanuló lányokból miként lesz öntudatos, magabiztos szakember.

Intense kezelések

Intenzív hatás eléréséhez ajánlott kezelési technológia.  Az Intense kezeléseket személyre szabottan állítom össze, bőrdiagnózis után, ezért egyéni díjszabásúak, tartalom és hatóanyag függvényében.

Tartalmazhat vegyi, vagy mechanikus hámlasztást, annak is több változatát, többszöri speciális hatóanyag bevitelt, okkluzív eljárásokat.

Tű nélküli mesotherápia

A kozmetikusok számára az egyik legnagyobb kihívás a hatóanyagoknak a bőr megfelelő rétegébe juttatása, ahol kifejthetik hatásukat. Ebben a tű nélküli mesotherápia, elektroporáció megjelenése igazi nagy áttörést hozott. Szakemberek, orvosok és kozmetikusok ezrei alkalmazzák az eljárást a világban. A mesotherápiás hatóanyagok steril és koncentrált mono- vagy koktél-anyagok, melyek képesek a bőr legmélyebb rétegeiben közvetlenül a célsejtekhez eljutni és ott hatásukat kifejteni.

Hatására apró sejt közötti csatornák nyílnak meg, melyek lehetővé teszik az orvosi tisztaságú hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe, valamint azoknak a sejtekhez való kötődését.

Ajánlott a következő esetekben:

· arcfiatalítás
· feszesítés
· kötőszöveti gyengeségek kezelése (petyhüdt bőr)
· érfalerősítés,
· pigmentfolt problémák,
· mélyrétegi hidratálás

Igazán kúraszerű használata javasolt, az általam kifejlesztett és egyénileg felépített Intense kezelésekben is alkalmazzuk, akárcsak az alábbi eljárásokat.

Dermaroller kezelés

Kollagén indukciós eljárás.

Speciális tűhenger segítségével nyitunk mikro csatornákat a bőrben, segítve a steril hatóanyag bejutását a megfelelő rétegbe, maximum 0,2mm- 0,5 mm mélységben, a probléma jellegének függvényében. Azon felül, hogy a kezelés során feszesítő koktélt juttatunk be a mikro sérülések gyógyulása közben stimulálódik a kollagén és elasztin szintézis, a bőr feszesebb hatású lesz. A beavatkozás nem jár fájdalommal.

Kapcsolódó bejegyzések