fbpx
 

Mit jelent a konzultáció?

A mikropigmentációt egy fél órás konzultáció előzi meg.

Nagy segítség, ha előtte e-mailben kapok egy fotót. A vendéggel megbeszéljük mit szeretne –   én megrajzolom, ha szakmai szempontból úgy ítélem meg,  esetleg változtatást ajánlok.

Ilyenkor olyan színű előrajzoló ceruzát, vagy pigmentet használok, amilyen a tetoválás várhatóan gyógyultan lesz. Az arc jellemző vonásaihoz illően ajánlok színt, formát, figyelembe véve a vendég elképzeléseit!

Elvégzem a bőrpróbát. Amennyiben nincs kontraindikáció és a tervező munkám, ajánlatom  elnyerte a vendég tetszését, megbeszélünk egy időpontot.

A konzultációnak díja az árjegyzékben található.

Természetesen az élet ezt felülírhatja, nem feltétlenül kell kétszer jönni, hiszen a sminktetoválás is egy konzultációval kezdődik. A megbeszélt időpont előtt két héttel küldök egy részletes tájékoztatást az előzetes teendőkről és az utóápolásról is, kimondottan arra a területre koncentrálva, amit tetoválunk.

A  megbeszélésre akkor is érdemes eljönni, ha valaki  csak játszik a gondolattal, szeretné a tetoválást, de bizonytalan is egyben, vagy megválaszolatlan kérdései vannak. Kérjen időpontot, és  megbeszélünk mindent!

Az elképzeléseknek sokszor a lehetőségek szabnak határt. Fontos, hogy jól kommunikáljunk, hiszen hosszabb távon  lesz viselője egy tetoválásnak.teszt